Afbeelding
Aalt Guliker

NSFC beleeft eindelijk haar reünieconcert

3 oktober 2022 om 07:00 Evenementen

NIJKERK Het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps (NSFC) heeft zaterdagavond voor spektakel gezorgd in Sporthal Corlaer aan de Henry Nouwenstraat in Nijkerk. Het beleefde daar met veel publiek haar 125-jarig reünieconcert. 

Het werd een groots concert met optredens van het fanfare orkest, het Opleidingsorkest en Afslag Nijkerk, aangevuld met oud leden. Er verschenen ongeveer zeventig muzikanten op het podium. Ook de oud-leden van Afslag Nijkerk gaven hun eigen optreden en er waren gastoptredens van dansschool Badabouce, zij dansten mee op diverse nummers van het opleidingsorkest en fanfareorkest.

Veel belangstellenden waren naar Sporthal Corlaer gekomen om dit grote concert mee te maken. ,,Een muzikaal hoogtepunt in de geschiedenis van het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps”, schrijft de muziekvereniging. Naast optredens van de jeugd en leerlingen, waren veel oud-leden naar de reünie gekomen om mee te spelen met het fanfareorkest. Er werd deze avond geopend met Ross Roy. ,,Een echt fanfarewerk waarmee NSFC eind jaren ‘80 een topconcours heeft gewonnen. Veel oud-leden waren enthousiast om dit werk te spelen.”

,,Kortom; een prachtig concert waar dirigent en oud-leden tevreden op terug kunnen kijken.” Het hele concert is terug te zien via de website.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie