Tijdens de vorige lockdown werd de Afhaalbieb opgezet.
Tijdens de vorige lockdown werd de Afhaalbieb opgezet. Bibliotheek Gemeente Nijkerk

Bibliotheken gemeente Nijkerk starten weer met Afhaalbieb

16 december 2020 om 11:00 Corona

NIJKERK De vestigingen van Bibliotheek Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen starten weer met de Afhaalbieb. Dit in verband met de aangescherpte maatregelen. De vestigingen zijn tot en met 19 januari gesloten, maar het blijft wel mogelijk om boeken en andere media te lenen.

Je kunt de boeken op de gebruikelijke wijze reserveren via de catalogus op de website www.bibliotheeknijkerk.nl of via de Iguana app op je mobiel. Reserveringen kunnen na bericht afgehaald worden in de vestiging Nijkerk of Hoevelaken. Geleende materialen kun je 24/7 inleveren in de speciale boeken brievenbus bij vestiging Nijkerk en Hoevelaken. De openingstijden van de Afhaalbieb zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur en zaterdag van 10.00 - 13.00 uur (Hoevelaken donderdag gesloten). Op vrijdag 25 december, zaterdag 26 december en vrijdag 1 januari 2021 is de Afhaalbieb gesloten. Inleveren is niet mogelijk op 31 december i.v.m. afsluiten van de brievenbus.

BEZORGEN Wie niet in de gelegenheid is om reserveringen af te halen, kan gereserveerde materialen laten bezorgen. Stuur een mail naar info@bibliotheeknijkerk.nl met je naam, telefoonnummer, adres en pasnummer. Bezorgen gebeurt op maandag, woensdag en vrijdag en alleen in de gemeente Nijkerk. De online Bibliotheek op www.onlinebibliotheek.nl is altijd open voor het gebruik van E-books en luisterboeken. Leden van de Bibliotheek kunnen hier gratis gebruik van maken.

Bij de UVV (naast de Bibliotheek in &/entree) is het nog mogelijk om individueel te studeren of om huiswerk te maken. De UVV is hiervoor open op werkdagen van 09.00 - 16.00 uur. Voor vragen, mail naar info@bibliotheeknijkerk.nl of stuur een whatsappberichtje naar 0683582821.

advertentie
advertentie