Bewoonster Yvonne, postbode Peter Vreekamp en Jan Mulder van PostNL.
Bewoonster Yvonne, postbode Peter Vreekamp en Jan Mulder van PostNL. Stad Nijkerk

Petitie om postbode Peter in de wijk te houden overhandigd aan PostNL

7 december 2022 om 11:09 Mensen

NIJKERK Namens de wijk Doornsteeg is woensdagochtend een petitie met 333 handtekeningen overhandigd aan PostNL. Het doel is om postbode Peter Vreekamp in de wijk te houden. Hij dreigde vlak voor Kerst weg te moeten uit de wijk waar hij al jaren trouw de post bezorgt.

Vreekamp kreeg drie weken geleden te horen dat hij naar een andere wijk zou worden overgeplaatst. Daar waren de postbode en met name ook de wijk niet blij mee. In vier dagen tijd werden 333 handtekeningen vanuit de wijk verzameld. De buurt wil graag dat Vreekamp tot aan zijn pensioen nog op zijn huidige werkplek kan blijven. De handtekeningen werden woensdag overhandigd aan Jan Minnaard en Jaap Mulder van PostNL.

PETITIE Met Vreekamp is afgelopen vrijdag afgesproken dat hij tot en met het einde van het jaar in ‘zijn’ wijk de post mag blijven bezorgen. Daarna zal hij naar een andere wijk worden overgeplaatst, is tot nu toe afgesproken. Buurtbewoners hopen dat de petitie daar nog verandering in kan brengen, dat moet komende tijd blijken. PostNL heeft beloofd schriftelijk nog op de petitie te reageren.

Stad Nijkerk app
Stad Nijkerk heeft nu ook een app! Al het (lokale) nieuws altijd binnen handbereik. Download hier de gratis Stad Nijkerk app.

Afbeelding
advertentie
advertentie