Afbeelding
Frank Nettinga

Fotograaf Arjen Gerritsma brengt nieuwe kalender uit met foto’s van Nijkerk

28 november 2022 om 14:00 Zakelijk

NIJKERK Graphic Sound geeft ook dit jaar weer een kalender uit met een serie prachtige foto’s van de mooiste locaties in de gemeente Nijkerk, gemaakt door fotograaf Arjen Gerritsma. Voor deze editie heeft de fotograaf gekozen voor mooie plekjes rond Nijkerk. 

Op de kalender zijn vooral veel natuuropnames te vinden, maar ook één van de leukste activiteiten die in Nijkerkerveen wordt gehouden: het carbidschieten. De kalender is uitgevoerd op A3 formaat, met bij elke maand drie foto’s. Ieder jaar brengt Gerritsma een nieuwe kalender met eigen foto’s uit. Vorig jaar bestond de kalender uit een grote serie foto’s van de mooiste evenementen in Nijkerk van de afgelopen tien jaar.

KALENDER De kalender is te bestellen via info@graphicsound.nl en wordt binnen de gemeente Nijkerk franco bezorgd. De kalender is te bekijken op https://www.nijkerkreclame.nl/kalender-nijkerk-2023. Bedrijven kunnen de kalender (bij een grotere oplage) laten voorzien van een bedrijfslogo. Meer informatie: www graphicsound.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie