Badabouncers stralen tijdens eindvoorstellingen in Theater De Flint

2 juli 2018 om 09:35 Sport/sport

NIJKERK Afgelopen zaterdag vonden de eindshows plaats van dansschool Badabounce in Theater De Flint in Amersfoort. Vanwege de vele dansers werden deze dit jaar voor het eerst verdeeld over drie shows op één dag. In de ochtend- en middagshow stonden vooral de jongere dansers van 5 tot 10 jaar centraal en kwamen zij allen vier keer voorbij. In de avondshow waren het alle groepen vanaf de tieners die de show stalen. Met het thema 'Dance Around the World werd het publiek meegenomen in diverse Streetdance- en breakdancestijlen, met bijpassende outfits en special acts van over de wereld.

Ook de Badapapa's gaven wederom een spectaculair optreden. De dansers straalden op het podium, wat de optredens tot een waar feest maakten plus veel waardering bij alle vrienden en familieleden in het publiek. Ook werd door een oud Badabouncer geld ingezameld tegen kinderkanker. Dankzij de verkoop van rozen voor de dansers leverde dit bijna 1200 euro op.

Badabounce kijkt naar eigen zeggen vol trots en tevredenheid terug op een onvergetelijk dag. De dansers gaan nu genieten van een vakantie. Vanaf maandag 3 september start het nieuwe seizoen en is er volop ruimte voor nieuwe dansers voor een gratis proefles. Zij kunnen zich aanmelden via de website www.badabounce.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie