Gym Extra
Gym Extra Hellas Hoevelaken

Fantastische Demogym aangepast sporten

30 juni 2018 om 16:01 lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 27 juni 2017 organiseerde Gymnastiek- en Dansvereniging Hellas Hoevelaken een demonstratieavond waarbij de leden van het aangepaste sporten (Gym Extra en G-Gym) hun prestaties mochten laten zien aan ouders, grootouders, familie, vrienden en andere belangstellenden.

Perfecte openingsdans
In beide groepen werd er gestart met een dans die al weken van tevoren was ingestudeerd. Tijdens het instuderen ging er nog wel eens iets mis, maar met een zaal vol supporters werd het een spetterend en swingend optreden!

Vorderingen op eigen niveau
Na het dansen werd er gewerkt aan- en op diverse toestellen. Er werd gezwaaid in de touwen, een schuine mat werd gebruikt voor vormen van rollen, er werd geklommen op een klim- en klauterbaan, er werd gesprongen en natuurlijk werd er veel aandacht besteed aan evenwichtsoefeningen op verschillende toestellen.
Op al deze toestellen lieten de kinderen, vol trots aan alle belangstellenden, de verschillende vormen van bewegen zien, ieder op zijn of haar eigen niveau.

Allemaal winnaars
Omdat er door de gymnasten het hele jaar door fantastisch is gewerkt en grote vooruitgangen zijn geboekt werden zij allen beloond met een Gouden Medaille en mochten alle kinderen op het hoogste podium staan. Bovendien kregen alle gymnasten een diploma voor het goed uitvoeren van alle onderdelen. Al met al kunnen we dan ook terugkijken op een geslaagde demonstratie.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie