enkele leden met het nieuwe trainingsmateriaal
enkele leden met het nieuwe trainingsmateriaal NTZV eigen foto

Nieuwe hoofdsponsor Nijkerkse TrimZwemVereniging

18 juni 2018 om 22:19 Sport/sport Deel je nieuws

Sinds 28 mei maakt de Nijkerkse TrimZwemVereniging naar volle tevredenheid gebruik van het nieuwe Jaap van der Krolbad. Tegelijkertijd heeft de vereniging ook een nieuwe hoofdsponsor aan zich weten te binden; Haan Textieldiensten. Dit Nijkerkse bedrijf steunt de club de komende drie jaar, en maken het mede mogelijk om de vereniging te voorzien van splinternieuw trainingsmateriaal. De nieuwe plankjes en drijvers zijn deze week in gebruik genomen.

Wat is trimzwemmen? 

Trimzwemmen is de ideale sport om op verantwoorde (en gezellige) manier actief aan lichaamsbeweging te doen. Niet alleen is het een gezonde manier om conditie op te bouwen, maar ook een sport met geringe kans op blessures. Onder begeleiding van een ervaren trainster werk je binnen drie kwartier een afwisselend trainingsschema af. De ene keer wat meer nadruk op techniek, en de andere keer weer meer op het gebied van conditie. De instroom is voor alle niveaus; van de minder geoefende zwemmer, tot aan de ervaren snelle zwemmer. Het is wel wenselijk de basisvaardigheden van het zwemmen al te beheersen. Voor elk niveau is er een aparte baan.

Ruimte voor nieuwe leden

Met de verhuizing naar het nieuwe Jaap van der Krolbad, heeft de NTZV de beschikking gekregen over meer zwemwater. We zijn van 5 naar maar liefst 8 banen gegaan! Hiermee is direct onze wachtlijst verdwenen, en hebben we nog ruimte om nieuwe leden te verwelkomen.

Lijkt het je leuk om kennis te maken met onze vereniging, meld je dan aan om geheel vrijblijvend één of twee trainingen mee te doen. Aanmelden kan per e-mail; info@trimzwemmen.nl

Of kom langs op onze trainingsavond, en zwem meteen mee.

De trainingen van de Nijkerkse TrimZwemVereniging vinden plaats in het Jaap van der Krolbad, iedere maandagavond van 19.45-20.30 uur. Kijk voor meer informatie op onze site: www.trimzwemmen.nl

Foto: Nijkerkse Trimzwemvereniging

advertentie
advertentie