Bibliotheek blijft open
Bibliotheek blijft open Bibliotheek Nijkerk

Bibliotheek Gemeente Nijkerk blijft gewoon open

20 december 2021 om 14:31 Lokaal Deel je nieuws

Bibliotheken vallen onder essentiële dienstverlening, dit betekent dat de bibliotheken open mogen blijven voor lenen en terugbrengen van boeken, een krant of tijdschrift lezen en voor het gebruik maken van de studie-  of internetwerkplekken. Alle activiteiten t/m 14 januari zijn geannuleerd. Bij een bezoek aan de Bibliotheek gelden de basis coronaregels.

Heb je vragen over de QR code of over het maken van een afspraak voor de boosterprik? Kom dan naar de Bibliotheek, de medewerkers helpen je graag. Neem dan wel je uitnodigingsbrief en je DigiD-gegevens mee.

Kan of wil je vanwege corona liever niet binnenkomen in de Bibliotheek? Reserveer dan een verrassingstasje met boeken! Bij het aanvragen van een verrassingstasje kun je je voorkeursgenre aangeven of voor jeugdleden de leeftijdsgroep. Ben je slecht ter been dan kunnen de boeken ook bezorgd worden, hiervoor kun je bellen met Bibliotheek Nijkerk (033 2451756) of Bibliotheek Hoevelaken (033 – 2535420). Het maken van reserveringen van boeken gaat op de normale manier.

De openingstijden zijn aangepast, alle vestigingen sluiten om 17.00 uur. Bibliotheek Nijkerkerveen is tijdens de kerstvakantie van 25 december t/m 8 januari alleen geopend voor self-service, er is dan geen medewerker aanwezig.

De Bibliotheek Gemeente Nijkerk wenst jullie fijne Kerstdagen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie