Ton Schouten en Ely Hackmann bij de aftrap van het Glazen Thuis.
Ton Schouten en Ely Hackmann bij de aftrap van het Glazen Thuis. Ely Hackmann

Glazen Thuis goed van start gegaan

15 december 2021 om 11:45 Maatschappelijk

NIJKERK De Glazen Thuis week is in volle gang. Op dag twee zijn al tientallen mensen en organisaties verblijd met een hart onder de riem en een steuntje in de rug. Zo’n 40 wensen kwamen al binnen voordat het Glazen Thuis de deuren opende en de mails stromen binnen sinds maandag. Het WensTeam is druk bezig met de nominaties en probeert zoveel mogelijk te regelen. Iemand nomineren kan nog steeds via de website glazenthuis.nl. 

De tussenstand op dag twee was 7.248,64 euro en de organisatie hoopt op meer donaties en verzoekjes om alle wensen te kunnen realiseren. Op maandag 13 december om 8.00 uur arriveerden Ton Schouten en Ely Hackmann in het Glazen Thuis na een barre tocht op de toren van Nijkerk en via een spectaculaire duikvlucht naar de studio. De beide dj’s nemen de ochtendshifts voor hun rekening en daarna nemen nog drie presentatieteams de rest van de dag over tot twaalf uur ‘s nachts. 

Op vrijdag wordt de hele nacht doorgehaald en op zaterdag 18 december zal rond 19.00 uur het eindbedrag bekend gemaakt worden. Het ingezamelde geld wordt zoveel mogelijk ‘rondgepompt’ in de regio. Iemand die een hart onder de riem verdient, kan van het ingezamelde geld een attentie ontvangen. Er wordt geshopt bij lokale ondernemers en de horeca.

DONEREN De Glazen Thuis crew roept iedereen op om te doneren, een verzoekje aan te vragen of lootjes te kopen via de website glazenthuis.nl. Het Glazen Thuis is via de zender van de A1 Mediagroep te ontvangen, 106.8 FM. Ook is er een livestream op de nieuwswebsites en op glazenthuis.nl. 

advertentie
advertentie