Kasteel Stoutenburg is verbouwd tot een woonhuis voor ouderen met dementie.
Kasteel Stoutenburg is verbouwd tot een woonhuis voor ouderen met dementie. Wonen bij September

September Stoutenburg in top 10 best gewaardeerde verpleeghuizen

7 december 2021 om 14:31 Lokaal Deel je nieuws

Wonen bij September in top 10 beste gewaardeerde verpleeghuizen Nederland

Bij September wonen ouderen met dementie, zoals de ziekte van Alzheimer, die niet meer in staat zijn zelfstandig te wonen. Zij wonen in kleinschalige woonhuizen waar liefde, aandacht en betrokkenheid voorop staan. Op ZorgkaartNederland geven bewoners en naasten hun waardering voor de warme zorg die bij Wonen bij September geboden wordt. In 2021 scoorde de zorgorganisatie gemiddeld een 9,3 en behaalt daarmee de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen in Nederland. Een bijzondere vermelding waar Wonen bij September trots op is.

Wonen bij September Stoutenburg

In de woonhuizen van Wonen bij September in Stoutenburg (dicht bij Utrecht) draait het om leefplezier: medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie.

Quote ZorgkaartNederland:

“Een verademing! Communicatie is zeer goed, korte lijntjes en er wordt altijd meegedacht. Locatiemanager en personeel meer dan betrokken en liefde voor hun vak. Er is aandacht en oog voor iedere bewoner. Daarnaast ook tijd om er echt voor de bewoners te zijn. Prachtige locatie, voelt als thuis komen. Ook voor de familieleden. Activiteiten waar de bewoners blij van worden en ook echt zichtbaar van genieten. Onze moeder had het niet beter kunnen treffen en het doet haar zichtbaar goed om hier te wonen. Wij zijn meer dan tevreden!”

Trots op de waardering
“Wij zijn blij dat de bewoners en hun verwanten van onze kleinschalige woonhuizen voor ouderen met dementie, ons zo waarderen. Voor het tweede jaar op rij een top 10 waardering, bedankt daarvoor! We geloven in de kracht van thuis. Thuis is meer dan een huis, het is een gevoel. Dit maakt dat wij zorg willen leveren op de plek waar iemand zich thuis voelt. Wanneer dit niet in het eigen huis kan, creëren wij waar mogelijk een thuis. Dat doen we met Wonen bij September. Niet het systeem, maar de behoefte van de mens is bepalend. We doen er alles aan om bewoners iedere dag weer een fijne dag te bezorgen. De top 10 waardering is een geweldige prestatie van onze collega’s, ik ben ontzettend trots”, aldus Michiel van Putten, oprichter van Wonen bij September.

Top 2020 ZorgkaartNederland
Elk verpleeghuis met dertig of meer waarderingen in 2021 dingt automatisch mee naar een plek in de ZorgkaartNederland Top 2021. De waarderingen van de verschillende woonhuizen van September zijn bij elkaar opgeteld en hier is een gemiddelde uit gekomen. Wonen bij September is in 2021 gewaardeerd met een 9.3 en heeft daarmee een van de hoogste noteringen in de top 10.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie: communicatie@wonenbijseptember.nl of Rion van Besouw: 06 403 094 17

https://www.wonenbijseptember.nl/woonhuis/stoutenburg

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie