Taxateur Arie Molendijk.
Taxateur Arie Molendijk. Antiquariaat Molendijk

Taxatiemiddag voor oude boeken in De Roode Schuur

26 november 2021 om 11:08 Overig

NIJKERK Op donderdag 9 december vindt er een taxatiemiddag plaats in restaurant Moeke bij hotel De Roode Schuur in Nijkerk. Taxateur Arie Molendijk taxeert daar oude boeken zoals oude Bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten.

De in den lande bekende taxateur werkt al jaren samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen. Regelmatig wordt hij gevraagd bibliotheken te taxeren voorafgaand aan een veiling.

TAXATIEKOSTEN De kosten voor een taxatie voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken zijn vijf euro. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot vijftig euro. “Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf tweehonderd euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.”

INFORMATIE Bezoekers zijn van harte welkom en worden vriendelijk ontvangen in het restaurant van het hotel, Oude Barneveldseweg 98 op donderdag 9 december van 14.00 tot 16.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.molendijkboeken.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie