Femke Veer en Nathalie Theebe
Femke Veer en Nathalie Theebe Marieke Duits

Twee keer brons voor NGV Excelsior turnsters

20 november 2021 om 20:14 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag 20 november stond de eerste individuele wedstrijd van het seizoen voor de turnsters van NGV Excelsior weer op het programma in Beekbergen. Vier turnsters deden mee bij de junioren E, Femke Veer, Lisa Reijersen, Stephanie Schipper, Benthe de Jong en Nathalie Theebe turnde bij de Senioren E.

Er werden zeer goede oefeningen geturnd maar ook helaas wat foutjes gemaakt. Veer turnde zich op sprong en brug naar een derde plaats en op vloer wist zij de beste score neer te zetten. Femke behaald een derde plek in het klassement goed voor het brons. Reijersen turnde een tweede score op sprong en een derde score op vloer. Reijersen werd vijfde. De Jong turnde voor het eerst bij de junioren en werd keurig zesde in het klassement. Schipper turnde een derde score op balk, helaas op brug een grote fout waardoor zij in de middenmoot eindigde.

Bij de senioren turnde Theebe een eerste plek op sprong en vloer. Helaas ook twee grote fouten, desondanks werd Theebe derde en won ook zij het Brons.

Op naar de volgende team wedstrijd op 11 december.

advertentie
advertentie