De 1.919,39 euro was naar ratio van het aantal online stemmen waar de clubs afgelopen week hard voor gewerkt hebben.
De 1.919,39 euro was naar ratio van het aantal online stemmen waar de clubs afgelopen week hard voor gewerkt hebben. AED Stichting Nijkerk Hoevelaken

AED Stichting één van de grote winnaars Rabo ClubSupport

3 november 2021 om 15:11 Maatschappelijk

NIJKERK Groot feest deze week bij AED Stichting Nijkerk Hoevelaken. Dinsdag 2 november werd namelijk bekend dat zij op de tweede plaats zijn geëindigd. Zij ontvingen die avond een cheque van 1.919,39 euro uit handen van olympiërs Tony van Diepen en Diane van Es.

De uitreiking van de cheques kon dit jaar weer fysiek. En daarom waren de deelnemende verenigingen en sportclubs uit Randmeren uitgenodigd bij voetbalvereniging Sparta Nijkerk voor een feestelijke avond. Na een inspirerend programma met onder andere eerder genoemde sporters en een spreker van NOC*NSF, maakten alle deelnemers hun eigen envelop met cheque open met daarop een bedrag. 

Dit bedrag was naar ratio van het aantal online stemmen waar de clubs afgelopen week hard voor gewerkt hebben. Na afloop was er een borrel waar clubs met elkaar ervaringen konden uitwisselen.

AED OP 300 METER ,,Als AED club willen we binnen een hemelsbrede afstand van 300 meter een altijd toegankelijke AED beschikbaar hebben. Dus er is altijd een bestemming als er geld is. We zijn ons er heel erg van bewust dat heel veel mensen op ons stemmen, omdat ze sympathiseren met het goede doel, en daar zijn we natuurlijk dankbaar voor.”

Met Rabo ClubSupport investeert de bank in Randmeren 70.000 euro in het verenigingsleven. Rabo ClubSupport is een initiatief dat clubs en verenigingen een boost geeft doordat zij stemmen kunnen werven voor het realiseren van doelen en projecten die de club én de buurt sterker en beter maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie