,,We begeleiden het verduurzamingsproces van A tot Z", vertelt Kees Schalk.
,,We begeleiden het verduurzamingsproces van A tot Z", vertelt Kees Schalk. ...
ondernemer in beeld

Verduurzamen én besparen? Optie1 Nijkerk legt uit hoe

3 november 2021 om 18:00 Zakelijk

NIJKERK Over het belang van verduurzaming bestaat vandaag de dag geen twijfel meer. Tegelijkertijd is het voor woningeigenaren lang niet altijd duidelijk hoe zij groener kunnen leven. De mogelijkheden zijn talrijk: zonnepanelen, zonneboilers, muur- en vloerisolatie, HR+++ ketels, laadpalen en warmtepompen. Maar welke oplossing levert op de lange termijn de meeste besparing op? En hoe zit het precies met de subsidies en vergoedingen vanuit de overheid? De roep om professionele begeleiding bij de energietransitie wordt steeds luider. Optie1 Nijkerk voorziet precies in die behoefte.

,,Heel veel mensen hebben het gevoel: ik wil graag mijn woning verduurzamen, maar weet niet waar ik moet beginnen”, vertellen Kees en Sandra Schalk, trotse eigenaars van Optie1 Nijkerk. In hun winkel aan de Oosterstraat voorzien ze hun klanten dagelijks van advies over alles wat er bij de verduurzaming van een woning komt kijken. Dit doen ze in samenwerking met verduurzamingsexpert Green for you. Zo leveren ze een service die veel verder gaat dan alleen advies. ,,We begeleiden het verduurzamingsproces van A tot Z, inclusief financieringsplan en kosteloze service voor het terugvragen van eventuele subsidies en BTW op zonnepanelen.”

We begeleiden het verduurzamingsproces van A tot Z

PROCES Hoe gaat het proces in zijn werk? Na een gesprek in de winkel wordt er een videobelafspraak gemaakt tussen de klant en een energieadviseur voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek worden de concrete wensen en mogelijkheden besproken en een eerste offerte opgemaakt. De daadwerkelijke offerte komt tot stand na een gratis schouw van de energieadviseur bij de klant thuis. Zodra deze offerte is geaccepteerd, wordt de installatie ingepland. 

AANSPREEKPUNT ,,De snelheid waarmee de installatie plaats kan vinden verschilt, maar we streven er samen met onze partner Green for you naar om de opdracht zo snel mogelijk te realiseren”, aldus Kees en Sandra. Zij fungeren samen met hun medewerkers tijdens het gehele proces als aanspreekpunt voor de klant. Ook stellen ze indien gewenst samen met de klant een financieringsplan op. Voor veel klanten die nooit te maken hebben met overheidssubsidies en belastingvoordelen een flinke zorg die wordt weggenomen. 

AFSPRAAK Geïnteresseerd in hoe u uw woning kunt verduurzamen en zo kunt besparen? Maak dan een afspraak bij Optie1 Nijkerk op donderdag 11 november of zaterdag 13 november en kom langs in de winkel. Een speciale energieadviseur vertelt u alles over de verduurzaam- en bespaarmogelijkheden op de lange termijn en de mogelijkheden tot financiering. Donderdagavond is de winkel vanwege een speciaal ingelaste koopavond bovendien tot 21:00 geopend! Optie1 Nijkerk heet u van harte welkom.

Maak een afspraak voor donderdag 11 november, zaterdag 13 november of een andere datum op www.optie1.nl/duurzaam-in-nijkerk. Optie1 Nijkerk, Oosterstraat 11b. 

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie