Afbeelding
Eethuys Marktzicht

Eethuys Marktzicht gaat vers gebakken vis verkopen

26 oktober 2021 om 11:58 Zakelijk

NIJKERK Net als bij veel andere ondernemers, stond afgelopen tijd ook bij Eethuys Marktzicht op het Plein in Nijkerk de toeloop van (vaste) klanten onder druk. Eigenaresse Hillie Bos heeft daarom besloten het assortiment uit te breiden met vers gebakken vis. ,,Van onze trouwe klanten kreeg ik regelmatig de opmerking dat er in Nijkerk nauwelijks vers gebakken vis te koop is.” 

,,Dat is, als Spakenburgse, voor mij één van de redenen geweest om dat uit te gaan proberen, en dat bleek erg succesvol. Om de kwaliteit te kunnen borgen was het geen optie meer om het in de bestaande frituur te gaan bereiden.” Daarom heeft Marktzicht een nieuwe bakwand aangeschaft om dagelijks vers gebakken kibbeling en lekkerbekken aan te gaan bieden. 

Volgens Bos is het juist nu belangrijk om te investeren om zo nog meer aan de wensen en behoeften van klanten te kunnen voldoen. ,,Natuurlijk is het geen goedkope investering en is het best spannend, maar ik ben ervan overtuigd dat nog meer klanten ons weten te vinden voor de lekkere en gezonde trek”, besluit Bos. Vanaf woensdag 27 oktober kunnen klanten wekelijks introductieaanbiedingen tegemoet zien, die gecommuniceerd worden via Facebook en Instagram.

advertentie
advertentie