Afbeelding
Sparta Nijkerk

Wat je moet weten als je dinsdag naar Sparta Nijkerk – ADO den Haag gaat

25 oktober 2021 om 12:11 Voetbal

NIJKERK Sparta Nijkerk mag komende dinsdag ADO Den Haag ontvangen op de eigen Ebbenhorst voor een bijna uitverkocht huis. Om de doorstroom van de vele supporters zo soepel mogelijk te laten verlopen wordt iedereen aangeraden om zo vroeg mogelijk naar het sportcomplex te komen. Daarnaast dient iedereen een registratieformulier, coronatoegangsbewijs en geldig ID-bewijs en toegangskaartje mee te nemen en bij de hand te houden. 

Bij aankoop van het entreekaartje heeft iedereen een registratieformulier ontvangen. Dit formulier moet vooraf ingevuld zijn en op de avond zelf ingeleverd worden. Voor degene die niet meer in bezit is van het formulier, kan het dit document nog worden geprint en ingevuld. Let op: alleen uitgeprinte formulieren worden geaccepteerd. Ook het coronatoegangsbewijs dient gereed te worden houden. Dit kan in de volgende vorm: een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud), een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Een geldig ID-bewijs is daarbij ook noodzakelijk.

KAARTEN Als laatste moet bij de kassa het toegangskaartje worden aangeboden zodat het controlestrookje verwijderd kan worden. Zoals het er nu voorstaat zullen niet alle toegangskaarten in de voorverkoop verkocht worden. In dat geval is de kassa op de wedstrijddag zelf ook geopend voor kaartverkoop. In ieder geval zal er tot en met dinsdag bij Boekhandel Roodbeen gelegenheid zijn om een toegangskaart aan te schaffen. 

De wedstrijd Sparta Nijkerk - ADO Den Haag begint dinsdag 26 oktober om 20.00 uur op Sportpark De Ebbenhorst. 

Lees hier een uitgebreide voorbeschouwing op deze wedstrijd. 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie