Pascal de Jong wordt opgejaagd door de doelpuntenmaker van ONA'53 Kevin van Woerkom (links)
Pascal de Jong wordt opgejaagd door de doelpuntenmaker van ONA'53 Kevin van Woerkom (links) Foto: Gerard Vos

Hoevelaken moet genoegen nemen met 1-1 tegen ONA’53

16 oktober 2021 om 20:13 Voetbal

HOEVELAKEN Het 1-1 gelijke spel van sc Hoevelaken bij ONA’53 was terecht. Toch zullen de spelers van Hoevelaken het gevoel hebben gehad dat er meer in zat zaterdag. Een slotoffensief leverde dit keer echter geen winstpartij op.

Hoevelaken had moeite met het felle spel van ONA’53 in Wageningen en kwam niet lekker in hun spel. Daarnaast speelde Hoevelaken slordig en leden de spelers veel onnodig balverlies. Halverwege de eerste helft leidde zo’n moment tot een doortocht van Kevin van Woerkom richting Gijs Leebeek. De spits bleef koel en zette de thuisploeg op 1-0. Het laatste deel voor rust herstelde Hoevelaken zich en ze beloonden zichzelf door de 1-1 van Coen Bos, zodat het tweede bedrijf weer met een gelijk stand aanving.

Toch wist Hoevelaken de lijn niet door te trekken en duurde het tot het laatste kwartier voordat alle remmen los gingen. Hoevelaken zorgde voor veel dreiging met meer lange ballen. Coen Bos kreeg de beste kans op de winnende treffer, maar de doorgaans makkelijk scorende speler wist zich niet tot matchwinner te kronen. Met de 1-1 kwam er al met al wel een terechte eindstand tussen ONA’53 en Hoevelaken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie