Oprichter Nick de Boer en makelaar Ben van de Velde.                          Foto: Ted Walker
Oprichter Nick de Boer en makelaar Ben van de Velde. Foto: Ted Walker Domicilie

Domicilie Makelaars viert jubileum

1 juni 2018 om 15:07 Advertorial_3

‘Twintig jaar gemak en zekerheid’

NIJKERK Dichtbij de mensen staan, gemak en zekerheid bieden, dat is de kern van het door Nick de Boer opgerichte makelaarskantoor Domicilie. ,,Met die mentaliteit zijn we in 1998 in Ede begonnen en dat is nooit veranderd”, aldus De Boer. ,,Ik ben blij en trots dat we dit jaar ons 20-jarig jubileum mogen vieren.”

,,We zijn door de jaren gegroeid van een klein kantoor in Ede waar met drie man werd gewerkt, naar een prachtig pand aan de Notaris Fischerstraat in Ede en een tweede kantoor in Nijkerk met een enthousiast team van in totaal zestien medewerkers.

Domicilie Makelaars is een full-service makelaarskantoor dat zich bezighoudt met de verkoop, aankoop, (ver)huur en taxaties van woningen en bedrijfspanden. Een nauwe samenwerking met Dirksen Financieel Adviseurs levert een totaalpakket aan diensten. Het kantoor aan de Molenweg in Nijkerk werd in 2012 door De Boer opgezet met geboren Nijkerker en makelaar Gerrit Schipper. Sinds 2014 wordt het kantoor gerund door makelaar Ben van de Velde. ,,Naast de woningmakelaardij wilden Nick en Gerrit zich ook gaan toeleggen op commercieel vastgoed, iets waar ik een grote passie voor heb en in gespecialiseerd ben”, vertelt hij. ,,Inmiddels zijn we met Domicilie Bedrijfshuisvesting gespecialiseerd in de (ver)huur, (ver)koop en taxaties van bedrijfsonroerendgoed, niet alleen in Nijkerk maar in de hele regio”.

Van de Velde ziet in hun actieve bedrijfsvoering een duidelijke toegevoegde waarde. ,,Bij het verkopen of verhuren van een woning of bedrijfspand komt heel wat kijken”, stelt hij. ,,Wij streven naar een zorgeloos verkoop- of aankoopproces voor de opdrachtgever, waarbij elke situatie om een andere aanpak vraagt. Daarvoor heb je een makelaar nodig die begint met goed luisteren. Dat is wat wij doen. We leven ons met hart en ziel in, vertalen wensen en matchen. Bovenal zijn we duidelijk en eerlijk.’’

Dat laatste is volgens Nick de Boer erg belangrijk. ,,Wij bieden in eerste instantie gemak voor onze opdrachtgevers. Zij mogen dromen, wij zorgen voor de rest. Zoals een perfecte presentatie van de woning of het bedrijfspand, professionele bezichtigingen en scherpe onderhandelingen. Maar we durven een klant ook in bescherming te nemen wanneer dat nodig is. Dat zegt iets over de vertrouwensband die wij hebben met onze opdrachtgevers. Het gaat om het begeleiden van mensen en de uitdaging om je steeds weer aan te passen aan de markt. Op niveau blijven, vernieuwen en verrassen. Wat dat betreft heeft er ook een verschuiving plaatsgevonden. We zijn niet meer alleen ‘verkopers’, maar een team van adviseurs op wie onze opdrachtgevers volledig kunnen bouwen”.

En dat doet Domicilie nu al twintig jaar. ,,Een reden om onze opdrachtgevers uit het verleden en heden te bedanken en toekomstige klanten mee te laten vieren:, vinden De Boer en Van de Velde. ,,Wat we precies gaan doen? Dat kunnen we nog niet vertellen, maar houd onze Facebookpagina en website in de gaten. Er komen tot het einde van 2018 allerlei leuke acties aan”, beloven zij.

a[Domicilie Makelaars; Molenweg 1, Nijkerk; 033-2000181; nijkerk@domicilie.nl; www.domicilie.nl

Team Domicilie Nijkerk
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie