Mohammed Nouri viel zaterdag uitstekend in tegen Lunteren
Mohammed Nouri viel zaterdag uitstekend in tegen Lunteren Kees van den Heuvel

Veensche Boys opnieuw ruim langs Lunteren

9 oktober 2021 om 21:00 Voetbal

NIJKERKERVEEN Veensche Boys heeft dit seizoen aan Lunteren een fijne tegenstander. In de bekercompetitie werd eerder al met 0-5 gewonnen en in de reguliere competitie volgde zaterdag een nieuwe overwinning. Het werd zelfs 7-0, waarmee de gasten (opnieuw) van het veld werden geveegd.

Geholpen door een snelle 1-0 van Rody Buitenhuis werd het een mooie middag voor Veensche Boys. Lunteren kreeg geen voet aan de grond en Veensche Boys speelde een goede wedstrijd en deden dat ditmaal negentig minuten. De 2-0 bij rust (Nico van den Brom) was slechts een magere afspiegeling van de verhoudingen binnen de lijnen.

De gasten hielden de schade voor rust beperkt, maar kregen na de thee alsnog de volle laag. Van den Brom tekende al snel met zijn tweede treffer voor de 0-3. Invaller Mohammed Nouri wilde vervolgens zijn visitekaartje afgeven en stuwde Veensche Boys naar een monsterscore. Eerst liet hij Yannick Bouw de 0-4 scoren om vervolgens persoonlijk de stand naar 0-6 te tillen. Het hoogtepunt moest toen nog komen. Na een bekeken boogballetje uit een vrije trap van Nouri zorgde Klaas Bout met een halve omhaal voor de 0-7 eindstand.

Veensche Boys speelde daarmee een uitstekende wedstrijd en is nog zonder puntverlies koploper in de tweede klasse. Een positie die de ploeg zal willen vasthouden en als ze zo spelen als zaterdag, is dat zeker mogelijk.