Wat is van waarde in de latste levensfase. Denkt en praat u daar al eens over?

29 september 2021 om 12:01 Lokaal Deel je nieuws

Maak een begin en neem op 7 oktober deel aan twee boeiende lezingen over wat van waarde is in de laatste levensfase. U neemt er vast iets van mee dat u helpt om in gesprek te gaan over wat ú belangrijk vindt en wilt. 

De lezingen zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in palliatieve zorg en informatie zoekt om zich voor te bereiden op de laatste levensfase of daar vragen over heeft. 
Onze sprekers zijn: hoogleraar palliatieve zorg en directeur van hospice Demeter Saskia Teunissen en schrijfster Annerieke de Vries. U kunt genieten van een mooie mix van kennis uit en over de praktijk. En u hoort de ervaring van een dochter met het doorleefde afscheid van haar moeder.

U bent welkom op donderdag 7 oktober 2021 van 15.30-17.00 uur op De Eemlandhoeve aan de Bisschopsweg 7 in Bunschoten (inloop met koffie, thee vanaf 15.00 uur). 
Deelname aan de lezingen is gratis. Aanmelden is niet nodig. U bent welkom! 
LET OP! Coronacheck is wel verplicht (bewijs van vaccinatie of negatieve test) 

De lezingen zijn georganiseerd door het Netwerk Palliatieve zorg Eemland, namens alle 18 aangesloten organisaties, in het kader van de internationale dag van de palliatieve- en hospicezorg.  
Wilt u meer weten over palliatieve zorg in de regio? Ga naar onze website: www.palliaweb.nl/eemland  
 

De volgende organisaties hebben hun krachten gebundeld in het Netwerk Palliatieve Zorg Eemland: Amerpoort, Beweging 3.0, De Haven, De Koperhorst, Hospice De Luwte, GGz Centraal, Het Bezinningshuis, Hospice Dôme, Hospice Nijkerk, Huisartsen Eemland, Meander Medisch Centrum, Proxima Terminale Zorg, Sherpa, Silverein, St. Pieters en Bloklands Gasthuis, Thuiszorg DeGezusters, Toon Hermans Huis Amersfoort en Zorgorganisatie Norschoten

advertentie
advertentie