Afbeelding
Merit Roodbeen

‘Met de komst van de derde padelbaan kan NTC nog meer vrijspelen’

21 september 2021 om 18:38 Overig

NIJKERK De Nijkerkse Tennis- en Padelvereniging NTC opende twee weken geleden haar derde padelbaan. Deze kon worden aangelegd pal tussen de bestaande twee padelbanen, want daar was bij de aanleg van die eerste twee banen al rekening mee gehouden.

De groei van het aantal leden, en met name van padellers, was bij NTC dermate groot de afgelopen anderhalf à twee jaar, dat de spelers aan twee banen niet meer genoeg hadden.Gelukkig was bij de aanleg van die banen al in de mogelijkheid voorzien om in de toekomsteen derde baan toe te voegen: de ondergrond en de voorlopige voorzieningen voor de baanverlichting waren destijds al meegenomen in de aanleg. Voor de derde baan die nu geopend werd, hoefden de bouwers dus in feite niet meer dan de kooi en de verlichting te installeren. Na drie dagen van hard doorwerken was de baan gereed.

,,Met de komst van de derde baan kunnen de leden van NTC nog meer vrijspelen,” vertelde voorzitter Stef Loos, ,,maar ook blijft de mogelijkheid bestaan om een padelbaan te huren. Dat gebeurt vaak, omdat mensen het eens willen proberen of bijvoorbeeld als bedrijfsuitje.”“Padel is echt een verslavend spelletje,” vult Evan Kroon aan, bestuurslid en tennisser én padeller. ,,Het is makkelijk aan te leren, ook als je nog nooit getennist hebt. Het is mooi om te zien dat padel zo’n eigen dynamiek heeft.”

advertentie
advertentie