Afbeelding
JORIS RAAIJMAN

Nijkerkse artiesten zijn helemaal klaar voor Gelderpop

20 september 2021 om 13:02 Activiteiten

NIJKERK Aankomende zaterdag 25 september is het popfestival Gelderpop weer terug op recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. Net als tijdens de 2019 editie mogen verschillende Nijkerkse artiesten hun kunsten vertonen tussen de grote namen. 

De heren van Stapelgek hebben op Gelderpop hun eigen podium; het Améézing Café. In deze feestarena draait Stapelgek drie sets van twee uur. Het publiek bepaalt hier wat er gedraaid wordt door ieder kwartier te stemmen op zijn of haar favoriete muziekstijl. Nick en Jesper: ,,Wij konden haast niet geloven dat het echt door gaat en kunnen niet wachten er weer een groot feest van te maken.” Stapelgek neemt verschillende gastartiesten mee naar het Améézing Café, waaronder ook de Nijkerkse zanger Tim van Leijenhorst en Nijkerkse DJ MC Vicio (Jan van Deuveren). 

Met 15.000 bezoekers is Gelderpop het grootste popfestival van de regio. Met onder andere Kensington, Suzan & Freek en Snollebollekes zijn grote namen binnen de Nederlandse popmuziek aanwezig. De laatste kaarten voor Gelderpop zijn te koop op www.Gelderpop.nl.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie