Iedereen traint op eigen niveau.
Iedereen traint op eigen niveau. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Sporten op eigen kracht bij Curves

18 september 2021 om 10:29 Zakelijk

NIJKERK Je fitter en beter voelen, sterker zijn en een goede conditie krijgen en houden. Bij Curves in Nijkerk is het allemaal exclusief voor vrouwen.

Het team van Curves richt zich op persoonlijke begeleiding tijdens het sporten. „We kennen iedereen die bij ons sport,” vertelt eigenaresse Els Gerritsma. „Dat is onze kracht. Je bent bij ons geen nummer en begeleiding is ook belangstelling. Als iemand niet komt, bellen we even hoe het gaat. Daarmee voorzien we in een behoefte, dat merken we ook echt.”

Dat bij Curves alleen vrouwen sporten sluit óók aan bij die behoefte. „Veel vrouwen vinden onze begeleiding echt prettig. De sfeer is bij ons persoonlijk en gemoedelijk. Je traint met gelijk gestelden. Je wordt hier gezien en niet bekeken,” aldus Els.
Bij Curves sport je met een complete cardio- en krachttraining in een half uur. Op eigen kracht zo’n 3 keer in de week. „De toestellen geven meer weerstand als je meer kracht zet,” legt Els uit, „Daardoor kan iedereen op haar eigen niveau trainen.”
Els Gerritsma biedt ook een belangrijke aanvulling naast het sporten. „Met Slimdiet bieden we een voedingsprogramma op basis van eiwitten. Bij afvallen geldt dat je niet wilt jojo-en. Daarvoor kijken we naar het totale plaatje. Zit je vol stress dan is het moeilijk om af te vallen. Daarom nemen we in het advies je fysieke gestel mee maar ook hoe je je voelt. Met afvallen moet je je ook goed voelen. Dan is het ook gemakkelijk vol te houden.”
Curves biedt nu de gelegenheid kennis te maken met een aantrekkelijke actie van 30 dagen voor slechts 30 euro.

Curves Nijkerk, Koetsendijk 47, 3861 AG Nijkerk, Tel. 033-2450150.

Dit artikel maakt deel uit van een commerciële sportbijlage die half september in de Stad Nijkerk verscheen. Bij interesse in een advertorial of ander vorm van publiciteit voor uw vereniging of onderneming, staat media-adviseur Gemma Otten u graag te woord over de mogelijkheden in onze papieren kranten of digitale kanalen: tel. 06-53488564 of g.otten@bdu.nl.

advertentie
advertentie