Afbeelding
Harry Koelewijn

Vrijwilliger gezocht die wil helpen bij peuterochtenden

14 september 2021 om 09:13 Maatschappelijk

NIJKERK De tweede peuterochtend na de coronaperiode werd in het Leescafé van de bibliotheek maandagochtend gehouden. Er waren zo’n vijftien kinderen met mama, opa of oma naar de peuterochtend gekomen. Tussen 10.00 en 11.00 uur is het spelen met speelgoed, er wordt voorgelezen, muziek gemaakt en gezogen met z’n allen. 

Het is altijd een gezellig uurtje voor de kinderen en de ouders en grootouders kunnen bijpraten onder het genot van een kopje koffie of thee.Die gezellige ochtenden worden natuurlijk altijd georganiseerd door vrijwilligers, en soms zijn er vrijwilligers die het al jaren doen en ook weleens willen stoppen. Kortom; ze missen mensen, die met de anderen willen genieten en helpen op de maandagmorgen.

Een vrijwilliger wordt gezocht die eens per twee weken (op de oneven maandagen) wil meedenken met en werken bij de peuterochtenden, tel: 06-50891151 (Speelotheek). Eerst een kijkje nemen kan ook.Ter herinnering; de volgende peuterochtend is 27 september, 11 oktober niet, en 25 oktober is er een blote voetenpad.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie