Een egel vastgelegd op een camera val en rechtbovenin een portretfoto van mijzelf (Veerle Haak).
Een egel vastgelegd op een camera val en rechtbovenin een portretfoto van mijzelf (Veerle Haak). Silvavir

Meedoen aan het tuinenproject in de gemeente Nijkerk

13 september 2021 om 14:06 Sport Deel je nieuws

Hallo, ik ben Veerle Haak, 20 jaar en kom uit Nijkerkerveen. Ik zit nu in het derde jaar van mijn studie Animal Sciences in Wageningen.

Voor mijn studie Animal Sciences aan de Universiteit van Wageningen doe ik een onderzoek naar welke (zoog)dieren er voorkomen in achtertuinen in de gemeente Nijkerk. Daarom ben ik op zoek naar mensen met een achtertuin die mij willen helpen bij dit onderzoek. Het maakt niet uit hoe uw tuin eruit ziet, alle achtertuinen zijn welkom!

Door middel van een wildcamera en lokaas zal ik proberen de bezoekers van uw tuin zo goed mogelijk vast te leggen. De wildcamera zal in de maand september/oktober ongeveer 4 weken in uw tuin staan (tijdens de plaatsing van de camera zal er rekening gehouden worden met privacy). De foto’s die gemaakt zijn zullen na afloop met u gedeeld worden. Zo weet u precies welke dieren er in uw tuin voorkomen. 

Met deze informatie leer ik meer over of en hoe belangrijk achtertuinen zijn voor (zoog)dieren in de gemeente Nijkerk. En u ziet natuurlijk welke dieren uw tuin bezoeken.

Dus, woont u in de gemeente Nijkerk (Nijkerk/Nijkerkerveen/Hoevelaken/Appel/Driedorp/Holkerveen), bent u benieuwd welke dieren uw tuin bezoeken en wilt u mij helpen met mijn onderzoek? Klik dan op de link om u aan te melden! 

https://forms.office.com/r/xh3TYRtqCQ 

Mocht u nog andere vragen hebben, dan mag u mij gewoon een bericht sturen via facebook of de mail: veerle.haak@wur.nl. 

Groetjes, Veerle Haak 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie