Afbeelding
Gerrit Steen

Na anderhalf jaar weer genieten van Nijkerks Welvaren

13 september 2021 om 18:08 Muziek

HOEVELAKEN Ze hadden al anderhalf jaar niet meer opgetreden en snakten weer naar een evenement waar ze de mensen konden laten genieten van hun vocale kwaliteiten. Afgelopen vrijdagavond was het zover en genoten zowel de leden van het Zeemanskoor Nijkerks Welvaren als de toeschouwers van een show waarbij het publiek zich ook enthousiast liet horen. 

Het optreden vond plaats bij Manege de Hogenbrink in Hoevelaken, waar een springconcours plaats vond. ,,Dit smaakt naar meer”, aldus een enthousiaste Paul Siteur uit Hoevelaken. Hij is één van de leden van het koor dat op 1 september is 2013 opgericht en als thuishaven Nijkerk heeft. 

Hij vervolgt: ,,Het zou mooi zijn als er in de nabije toekomst vaker een beroep op ons wordt gedaan als het weer mogelijk is. Met veel inzet wordt iedere week gerepeteerd, maar gezelligheid en een goede sfeer is de hoofdzaak. Op het repertoire hebben we de bekende zee- of binnenvaart gerelateerde liedjes, maar we streven ook naar liedjes die niet elk zeemans- of shantykoor op het repertoire hebben.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie