Onkruidbestrijder met luchtdrukwapen beschoten vanaf passerende scooter

9 september 2021 om 07:31 Misdaad

NIJKERK Een man die reed op een onkruidbestrijder in de zitkuil aan de Koningspage, kreeg maandag 30 augustus even na 13.30 uur de schrik van zijn leven. Hij werd vanuit het niets beschoten door een passerende scooterrijder.

Een scooterrijder die op de Corlaerpad reed, passeerde de man en stopte iets verderop. De man op de scooter haalde een voorwerp tevoorschijn en richtte deze op het slachtoffer. Met het voorwerp, dat op een luchtdrukwapen leek, loste hij een schot in de richting van de het slachtoffer waarbij een ruit van de onkruidbestrijder werd geraakt. De man op de scooter reed meteen weer weg langs de Boni in de richting van het Corlaer College.

Van de man op de scooter is het volgende signalement bekend: hij is ongeveer 26 of 27 jaar oud en heeft een blanke huidskleur. Hij droeg een zwarte helm, rode jas, lijkend op zomerjas. Tevens droeg hij een zwarte broek en reed op een rood-zwarte scooter, lijkend op een Zip. De scooter had een geel kentekenplaatje.

Wie herkent de scooterrijder aan de hand van het signalement of kan iets vertellen over deze zaak. Tips zijn welkom via het digitale tipformulier van de politie.

Afbeelding
advertentie
advertentie