Trainer Harry Oussoren kon tevreden zijn met de prestatie van zijn spelers in Nijmegen
Trainer Harry Oussoren kon tevreden zijn met de prestatie van zijn spelers in Nijmegen sc Hoevelaken

Hoevelaken heeft goede vorm snel te pakken

4 september 2021 om 20:47 Voetbal

HOEVELAKEN In betrekkelijk luwte werkte Hoevelaken in de voorbereiding toe naar de seizoensopening. Niet alleen de voorbereiding verliep prima, maar ook de eerste bekerwedstrijd in Nijmegen tegen UNI VV. Het werd maar liefst 0-5, onder andere door drie treffers van Arslan Gümüs.

Hoevelaken kende niet veel wisselingen binnen de selectie en dat was te zien. Goed ingespeeld en combinerend werd de thuisploeg meteen in de verdediging gedrukt. Al na 8 minuten wist Pascal de Jong de 0-1 aan te tekenen en dat was een extra steun in de rug. Het sterke spel werd na ruim een kwartier beloond met de 0-2 door Gümüs. Een enorme overwinning leek in de maak, maar daarna werd het spel wat minder. UNI VV kreeg iets meer vat, maar verder dan een schot op de lat kwamen zij niet.

Na de pauze gebeurde er aanvankelijk niet veel, mede door de warmte en het gebrek aan spanning. In het laatste deel bleek Hoevelaken echter over veel meer inhoud te beschikken en ineens gaf de ploeg weer gas tegen de moegestreden gastheren. Arslan Gümüs kroonde zich tot man van de wedstrijd door de stand met twee treffers naar 0-4 te tillen. Met name zijn laatste treffer met een bekeken stiftje over de doelman was het aanzien meer dan waard. Het slotakkoord kwam op naam van Joost van de Heuvel die de dikverdiende 0-5 als eindstand op het scorebord zette.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie