Omdat de rommelmarkt gekwalificeerd wordt als een ‘evenement’, is de markt dus ook dit jaar afgelast.
Omdat de rommelmarkt gekwalificeerd wordt als een ‘evenement’, is de markt dus ook dit jaar afgelast. Gerrit Steen

Rommelmarktverkoop met korting

6 september 2021 om 07:24 Activiteiten

HOEVELAKEN Liefhebbers van de grote jaarlijkse Rommelmarkt van de Hervormde Gemeente Hoevelaken, die traditiegetrouw ieder jaar op de tweede zaterdag in september gehouden wordt, kunnen opgelucht ademhalen. De verkoop vindt dit jaar, in verband met de coronamaatregelen, niet plaats op het plein achter de grote kerk, maar in het winkelpand van de voormalige firma Timmer op de Westerdorpsstraat. 

Gert Cousijnsen: ,,De verkoop in dit pand is, mede dankzij de inzet van meer dan veertig vrijwilligers, een ongelooflijk succes geworden. We zijn een echte aanwinst voor ‘Hartje Hoevelaken’. Regelmatig staan er vanwege coronamaatregelen rijen mensen buiten te wachten om te komen snuffelen tussen ons heel brede assortiment. Wij krijgen bijna alleen maar leuke en positieve reacties; de sfeer is heel goed en de mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Wat wil je nog meer?”

De verkoop in dit pand is een ongelooflijk succes geworden. We zijn een echte aanwinst voor Hartje Hoevelaken

EXTRA KORTING ,,Omdat de rommelmarkt gekwalificeerd wordt als een ‘event’ is de markt dus ook dit jaar afgelast. Als leuk alternatief houden we in ons pand gedurende twee dagen een extra voordelige rommelmarktverkoop. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 september kunnen liefhebbers de gewenste artikelen eenmalig voor de helft van de prijs aanschaffen. We denken dat het net zoals op het plein weer dringen geblazen wordt. We zijn echter wel gehouden aan de nog lopende coronamaatregelingen, wat inhoudt dat er maximaal vijftien mensen tegelijk in de winkel mogen.”

Er is door het rommelmarktteam hard gewerkt om alle artikelen zo aantrekkelijk mogelijk te etaleren. Zo zijn op de bovenverdieping kleding, schoenen en textiel te vinden. Kleding kan zelfs gepast worden. ,,In verband hiermee hebben we de openingstijden wat aangepast. Zo gaan we vrijdag al om 10.00 uur open, maar sluiten we zaterdag een uurtje eerder en wel om 16.00 uur.”

We houden twee dagen een extra voordelige rommelmarktverkoop: op vrijdag 10 en zaterdag 11 september

DANKBAAR Gert Cousijnsen: ,,We zijn de Bouwbedrijf Schoonderbeek zeer dankbaar dat zij ons deze ruimte ter beschikking stellen. We zijn flink aan het sparen voor de renovatie van de kerktoren die volgend jaar op de planning staat. En er is nog meer goed nieuws, we hebben deze week van Bouwbedrijf Schoonderbeek te horen gekregen dat we nog wel even een poosje van deze ruimte gebruik mogen maken. Dat is echt fantastisch, niet alleen voor ons, maar ook voor het Hoevelakense publiek dat ons een warm hart toedraagt!”

AANLEVEREN Cousijnsen: ,,Heeft u verkoopbare spullen dan kunt u deze iedere dinsdag tussen 9.00 en 13.00 brengen op onze locatie aan de Westerdorpsstraat, aan de achterzijde. Indien u hiervoor niet in de gelegenheid bent, kunt u uw spullen ook aanmelden bij een van de coördinatoren van de ophaaldienst, bereikbaar onder ons nieuwe telefoonnummer 06-51624340. Elke dinsdag is het team actief voor het ophalen van de aangemelde spullen. Afval nemen we niet mee, want daar moeten wij dan de stortkosten voor betalen en dat komt de opbrengst zeker niet ten goede. Het moeten verkoopbare spullen zijn, we hopen dat u dit kunt respecteren.”

advertentie
advertentie