T.C. EKRIS Open bij NTC

29 mei 2018 om 14:59 Sport/sport

NIJKERK De inschrijving voor het Nijkerkse T.C. EKRIS Open 2018 is weer geopend. Het toernooi vindt plaats van 18 juni tot en met 24 juni.

Het EKRIS Open is een tennistoernooi bij N.T.C. in Nijkerk, wat al jaren georganiseerd wordt door een team van enthousiaste commissieleden. Dit jaar is er een samenwerking met een padelcommissie uit Barneveld.

Sinds 20 mei 2016 beschikt N.T.C. over twee padelbanen die door zowel leden als niet-leden kunnen worden gebruikt. Gelijktijdig met het tennistoernooi is er dit jaar ook een padeltoernooi.

Er kan dus worden ingeschreven voor zowel tennis- als padelonderdelen en voor zowel beginners als gevorderden. De inschrijving sluit op zondag 10 juni.

Op vrijdagavond 22 juni is er een feestavond. Tijdens deze feestavond zal er in het begin van de avond op baan 1 een demo worden gegeven door vier jonge, enthousiaste en getalenteerde tennissers.

Op zondag 23 juni vinden de finales plaats van het tennis- en padeltoernooi. Verder zal er door Padel Kings een clinic padel gegeven worden.

Voor verdere informatie over dit toernooi: taryn@solcon.nl

De kalender wordt in een oplage van 1250 stuks vanaf september verkocht via Jumbo Veltink in Nijkerk. Ondernemers of particulieren die een grote oplage willen reserveren voor bijvoorbeeld in het kerstpakket of als nieuwjaars- of relatiegeschenk kunnen contact opnemen.

Volg de ontwikkelingen van de nieuwe kalender via www.facebook.com/ditisnijkerk.

advertentie
advertentie