Hoevelaken gaat nacompetitie in

26 mei 2018 om 23:46 Sport/sport

HOEVELAKEN Op de laatste speeldag van de competitie bereikte sc Hoevelaken zaterdag de fel begeerde nacompetitie. De 2-0 overwinning op Otterlo was genoeg om de kans op promotie levend te houden. Vanaf volgende week begint de spannende strijd, die twee weken later hopelijk eindigt in de tweede klasse.

Het duel tegen het tegen degradatie vechtende Otterlo was allerminst makkelijk, de gasten hadden zelfs grote delen van de wedstrijd het heft in handen. Veel gaven de Hoevelakers echter niet weg en Rudy Baalman zorgde met de rust in zicht voor de bevrijdende 1-0. De tweede helft was een kwartier uit toen Patrick Kloppenburg met de 2-0 het duel besliste. Otterlo wilde nog wel, maar de hitte ging ook opbreken. Na het laatste fluitsignaal bleek de 2-0 overwinning genoeg voor Hoevelaken.

Zaterdag om 17.00 uur begint de nacompetitie voor Hoevelaken met een uitduel tegen Veenendaal, dat in de derde klasse A maar net naast de titel greep. Een lastig begin, maar vanaf nu moet er 'gewoon' gewonnen worden door Hoevelaken. Verlies betekent uitschakeling, dus drie weken lang is alle scherpte welkom.

advertentie
advertentie