Flyer van de actie
Flyer van de actie Irma's MisSie

Benefietavond voor Irma´s MisSie in Kade10 met live muziek en veiling

31 augustus 2021 om 10:56 Lokaal Deel je nieuws

Het bestuur en de ´denktank´ van Irma´s MisSie organiseren op woensdagavond 8 september een benefietavond in Brasserie Kade10.  Tijdens deze benefietavond, volledig coronaproof, kunnen aanwezigen genieten van een heerlijk 4-gangendiner, live muziek van B-Hetty en een veiling met hele mooie items. Met deze benefietavond hoopt en verwacht de organisatie dat het doel gehaald zal gaan worden.  In de afgelopen maanden zijn er diverse acties geweest om het totaalbedrag van € 55.000 bij elkaar te brengen, en de teller staat momenteel iets boven de € 50.000,-- . Het totale bedrag is nodig om Irma een stamceltransplantatie in Moskou te kunnen geven tegen Multiple Sclerose. 

Voor het 4-gangendiner (incl. enkele consumpties!) is de brigade van Brasserie Kade10 aan de slag gegaan met een speciaal menu.  De live-muziek wordt, geheel belangeloos, verzorgd door B-Hetty. Daarnaast zal Dennis van den Hoogen als veilingmeester optreden. Dennis heeft eerder hier ervaring mee opgedaan en we weten zeker dat hij op een ludieke en ontspannen wijze alle items weet te verkopen, aldus de organisatie.

De behandeling zelf staat gepland voor eind september en tijdens de benefietavond zal de (voorlopige) einduitslag bekend gemaakt gaan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om Irma op die avond nog een hart onder de riem te steken en afscheid te nemen voor haar MisSie. Ben je geïnteresseerd om aan te schuiven en een vorkje mee te prikken? Meld je dan snel aan op de website www.irmasmissie.nl/webshop. Let op! Het aantal plaatsen is beperkt. Kom je met meer dan 4 personen en bestel je een halve tafel, dan ontvang je € 5,--  korting p.p.  

advertentie
advertentie