Afbeelding
Halleluja Nijkerkerveen

Zangvereniging Halleluja zet 60-jarig bruidspaar in het zonnetje

24 augustus 2021 om 19:06 Mensen

NIJKERKERVEEN Halleluja denkt aan haar leden. Zo ook aan dit prachtige stel Riek en Harm van Dusschoten, die deze week zestig jaar getrouwd zijn. Riek is al ruim 33 jaar lid en geeft aan weer heel graag te gaan zingen. Harm is al jaren lid van de plaatselijke voetbal club Veensche Boys. Voorzitter Gerard van Beek heeft namens koorleden en dirigent van Christelijke Gemengde Zangvereniging “Halleluja” een bloemetje overhandigd.

Halleluja, de zangvereniging van Nijkerkerveen, is een warme gezellige vereniging met oog voor elkaar. In de corona tijd is er regelmatig onderling contact en wordt er naar elkaar omgekeken. Gelukkig is er licht aan het einde van de Covid tunnel en komen de leden 31 augustus in dorpshuis ‘t Veense hart bij elkaar om gezellig bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje (uiteraard met de gepaste regels). 

De repetitie starten weer vanaf 6 september en alle leden hebben er weer heel veel zin in. Nieuwe leden zijn meer dan welkom en worden dan ook van harte uitgenodigd om vanaf 6 september de sfeer te komen proeven. Locatie de Eben Haezer kerk aanvang 19.30. 

advertentie
advertentie