Outdoor sportschool voor zwangeren en moeders!

18 augustus 2021 om 13:58 Sport Deel je nieuws

Vrouwen gezond, sterk en (ook mentaal) fit maken is wat ons dagelijks drijft. Dat doen we door het aanbieden van een gevarieerd sportprogramma en het geven van voedings- en leefstijladviezen, specifiek gericht op vrouwen. Passend bij elke levensfase.
Persoonlijk en positief. Want als jij lekker in je vel zit, je zowel mentaal als fysiek sterk voelt, gaat alles makkelijker. Kun je die overvolle agenda met kinderen, werk en vrienden veel beter aan. En hou je ook ruimte voor jezelf en je persoonlijke ambities.

Zwanger en verantwoord sporten

Veel vrouwen vragen zich af of het mogelijk is om fit en energiek te blijven tijdens de zwangerschap. Dat kan! De in samenwerking met bekkenfysio’s ontwikkelde fit zwanger workouts van the womens health club Amersfoort, brengen je conditie op peil en de oefeningen helpen je verantwoord sterker te worden voor je bevalling. Onder begeleiding van professionele trainers, samen met leuke andere zwangeren.

Wil je sporten na je bevalling? Dan ben je bij ons ook bij het juiste adres! 

Na je zwangerschap wil je je lijf weer sterk en fit maken. Als de gynaecoloog, verloskundige of bekkenfysio 6 weken na je bevalling (of 8 weken na keizersnede) heeft aangegeven dat je voorzichtig kunt starten met sporten, staan onze gespecialiseerde trainers voor je klaar! Met de fit na je bevalling trainingen van the womens health club Amersfoort sport je samen met gelijkgestemden om weer terug in vorm te komen.

Wanneer? 

Zwanger en fit na je bevalling? 

Dinsdag 19:30 uur

Zaterdag 09:30 uur

Fit jij?

Dinsdag 20:30 uur

Zaterdag 08:30 uur 

Meld je aan via hello@thewomenshealthclub.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie