Sparta Nijkerk veteranen; meld je aan !!!
Sparta Nijkerk veteranen; meld je aan !!! v.v. Sparta Nijkerk

Veteranendag bij Sparta Nijkerk: ‘Zonder hen was onze club niet wat het nog steeds is’

13 augustus 2021 om 08:46 Voetbal

NIJKERK Strijders van vervlogen jaren worden ze genoemd op de website van v.v. Sparta Nijkerk. ,,Zonder hen was onze club niet wat het nog steeds is.” Veteranen zijn daarom van harte welkom op zaterdag 21 augustus tijdens de eerste competitiewedstrijd van het eerste elftal van Sparta Nijkerk. 

,,Laten we zaterdag 21 augustus deze oud-strijders in het zonnetje zetten en het de Spartaanse Veteranendag (uiteraard met groot respect voor de Nederlandse Veteranendag) noemen en wellicht is een nieuwe traditie geboren”, aldus de club. In het nieuwe seizoen 2021/2022 wordt voetballen met publiek weer mogelijk, weliswaar nog met 1,5 meter afstand. Daarom wil Sparta Nijkerk de eerste competitiewedstrijd van het eerste elftal op 21 augustus 2021 tegen Odin’59 opvrolijken met de aanwezigheid van de Veteranen van Sparta Nijkerk. Deze Veteranen zijn allemaal 70 jaar of ouder en velen hebben een zeer respectabele staat van dienst bij de Nijkerkse voetbalvereniging.

VROGGER De Nijkerkse voetbalvereniging heeft alle leden van 70 jaar en ouder uitgenodigd om een mooie pot voetbal van het eerste elftal mee te beleven, een borrel te drinken en een bitterbal als versnapering te nuttigen en gezellig over ‘vrogger te proaten’ op het nieuwe terras Perron31. Ook is het merendeel van het kampioenselftal 1986/1987 uitgenodigd. Tijdens dat samenzijn wordt de muzikale omlijsting verzorgd door het zeemanskoor ‘Nijkerks Welvaren’.

Omdat niet kan worden uitgesloten dat er ex-voetballers zijn ‘vergeten’, of dat om welke reden dan ook de uitnodiging niet is aangekomen, wordt gevraagd om je in dat geval aan te melden bij bestuur@vvspartanijkerk.nl of even te bellen met Henk Wallet (06-51890690). Sparta Nijkerk ontvangt de genodigden graag een half uur voor de wedstrijd op 21 augustus a.s. op De Ebbenhorst, Nachtegaalsteeg 1 te Nijkerk.

advertentie
advertentie