Afbeelding
Koos Gloudemans

Hoevelaker Koos Gloudemans helpt in Limburg met opruimen van afval

10 augustus 2021 om 09:26 Maatschappelijk

HOEVELAKEN Als deelnemer aan de vrijwilligersgroep Zwarte Broek van Natuurmonumenten hielp Hoevelaker Koos Gloudemans vorige week donderdag mee met het opruimen van afval dat achtergebleven was van de wateroverstromingen in Limburg en Brabant. 

Gloudemans: ,,We hebben de handen uit de mouwen gestoken in Roosteren. De grote afvalstukken zijn bijna weg. Er is nog veel plastic achtergebleven in de gebieden die door het hoge water waren ondergelopen. In de komende weken kun je vast in Limburg nog een handje helpen. Veel natuurbeheerders organiseren nog opruimacties. Het is dankbaar werk en ook erg nodig. Goed dat er zulke initiatieven zijn.”

Natuurmonumenten maakt zich samen met alle donateurs, leden en vrijwilligers sterk voor de natuur in Nederland. Wie graag de handen uit de mouwen steekt, kan zich aanmelden voor de functie van vrijwilliger natuurbeheer. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het snoeien en zagen van boompjes en struiken, verslepen van takken, onderhoud van recreatieve voorzieningen en rasters. 

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie