Afbeelding
Aber Media

Moeder en kind uit Nijkerk ongedeerd bij harde crash in Nijkerk

19 juni 2021 om 11:45 Overig

LUNTEREN/NIJKERK Bij een ongeval op de Barneveldseweg in Lunteren waren vrijdagavond een moeder (37) en haar kind uit Nijkerk betrokken. Zij bleven met hun auto ongedeerd. De bestuurder van het andere voertuig, een 23-jarige man uit Ede, raakte gewond. De man was onder invloed van alcohol en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Het ongeval vond rond 20.15 uur plaats ter hoogte van de Broeksteeg. Het voertuig van de gewonde bestuurder crashte in een naastgelegen akker. De bestuurder kon zelf uit zijn totaal vernielde auto komen en is later door de ambulancemedewerkers onderzocht. Vervolgens is hij met spoed overgebracht naar het UMC in Utrecht. 

ALCOHOL Omdat de man positief reageerde op de afgenomen alcoholtest zijn twee agenten achter de ambulance aangereden voor het afnemen van een bloedproef. Het andere voertuig, met daarin de moeder en het kind, liep schade op aan de linker voorzijde en band. Waarschijnlijk is die schade ontstaan door brokstukken. 

Het slachtoffer kwam vanuit de richting Barneveld en is vermoedelijk met hoge snelheid van de weg geraakt. Dat valt onder meer af te leiden uit een een boom die door de auto op zo’n twee meter hoogte beschadigd raakte. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie