Afbeelding
Hervormde Gemeente Nijkerk

Hervormde Gemeente Nijkerk houdt deze zomer weer openluchtdiensten

21 juni 2021 om 16:00 Religie

NIJKERK Na een jaar met minimale ontmoeting in de kerk, organiseert de Hervormde Gemeente Nijkerk deze zomer kerkdiensten in de open lucht. Omdat er niet gezongen mocht worden in de kerk, werden er vorig jaar al een aantal openlucht kerkdiensten georganiseerd. Door de vele enthousiaste reacties, ondanks de regenbuien, heeft ‘team openluchtdiensten’ besloten om deze zomer de diensten opnieuw te laten plaatsvinden. 

De openluchtdiensten worden gehouden op 4, 11, 18 juli, 22 augustus en 12 september om 10.00 uur, in een weiland aan de Wildsteeg (vanaf Watergoorweg 91 spreekt het voor zich). Alle geldende coronarichtlijnen worden in acht genomen. Iedereen wordt verzocht een eigen stoel of kleedje mee te nemen. Aanmelden kan via hervormdnijkerk.nl/openluchtdienst.

HIGH TEA Op zondag 11 juli organiseert De Hervormde Gemeente aansluitend een gezamenlijke (bring and share) high tea. ,,Iedereen van harte welkom. Het lijkt ons leuk als u en jij aanschuift en iets lekkers meeneemt dat deelbaar is, zodat er allemaal kleine hapjes zijn”, aldus team openluchtdiensten. ,,Dit mag zoet en hartig, zelfgemaakt en zelf gekocht. Wij hopen op een fijne ontmoeting samen.” Hiervoor is geen aanmelding nodig.

advertentie
advertentie