Afbeelding
Google Maps

Parkeerplaats achter de oude Jumbo gaat binnenkort dicht

17 juni 2021 om 11:49 Nieuwbouw

NIJKERK Parkeren achter de oude Jumbo is vanaf 1 juli niet meer mogelijk. Het parkeerterrein wordt dan afgesloten in verband met de voorbereidingen voor de realisatie van het nieuwbouwplan Wonen bij de Toren. 

Het terrein gaat gebruikt worden voor opslag van de diverse aannemers op de locatie. Daarnaast zijn er, volgens Van Wijnen Projectontwikkeling, ook klachten uit de buurt en omgeving gekomen van overlast door hangjongeren.

WERKZAAMHEDEN Het nieuwbouwplan Wonen bij de Toren, op en rondom de locatie van de oude Jumbo aan de Torenstraat in Nijkerk, is vergevorderd. Naar verwachting worden de appartementen en woningen in het najaar in de verkoop gebracht, laat Van Wijnen Projectontwikkeling weten. In voorbereiding op de nieuwbouw zijn er al diverse werkzaamheden ter plaatse uitgevoerd. Recent is gestart met het verleggen van diverse nutsvoorzieningen. Ook de komende periode worden hier nog werkzaamheden aan verricht. Op korte termijn gaat het werkterrein verder opgeschoond worden om ruimte op de locatie te maken.

In de leegstaande panden vinden voor de vakantieperiode nog diverse onderzoeken en werkzaamheden plaats.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie