Afbeelding
ARJEN GERRITSMA GRAPHIC SOUND

Vleeschhouwerij Nijkerk opent deuren van nieuwe tijdelijke winkel

2 juni 2021 om 11:44 Zakelijk

NIJKERK Vleeschhouwerij Nijkerk heeft woensdagochtend de deuren geopend van hun nieuwe winkel aan de Torenstraat 10. De Vleeschhouwerij is verhuisd naar het pand van bakkerij Van Looijengoed, omdat de vorige locatie plaats moet maken voor woningbouw. 

De nieuwe winkel is tijdelijk, want Vleeschhouwerij Nijkerk verhuist weer terug als de nieuwbouw klaar is. Eigenaar Dennie van de Bovenkamp: ,,Het is fijn voor onze klanten dat we op een korte loopafstand van de winkel een tijdelijke plek hebben gevonden. En wanneer de nieuwbouw klaar is, we verwachten binnen drie jaar, verhuizen we weer terug naar onze vertrouwde plek.” De slagerij is al meer dan twintig jaar aan de Torenstraat 6 gevestigd en voor veel Nijkerkers een vertrouwd adres.

Sinds januari werd de ruimte in het pand van bakkerij Van Looijengoed verbouwd en omgetoverd tot een volwaardige slagerij. Woensdag 2 juni was het eindelijk zover en konden de medewerkers de eerste klanten in de nieuwe, tijdelijke winkel ontvangen. Vanwege corona vond er geen grootste opening plaats, maar de winkel was wel mooi versierd. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie