Afbeelding
Albert Heijn Nijkerk

Albert Heijn van den Tweel ontvangt het Super Supermarkt Keurmerk

2 juni 2021 om 10:07 Zakelijk

NIJKERK Albert Heijn van den Tweel in Nijkerk is onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt.

De supermarkt is daarvoor beoordeeld op zeven criteria: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, duurzaam energiegebruik, veiligheid en preventie, afvalinzameling en –reductie, en transport en logistiek.

Harrie ten Have, voorzitter Stichting Super Supermarkt Keurmerk benadrukt dat het SSK geen eenvoudig te behalen keurmerk is. Ondernemer Gerard van den Tweel is dan ook trots op het behaalde resultaat: ,,Het is een erkenning voor de zaken waarmee we het verschil maken. En het is voor onze klanten ook prettig dat zij boodschappen doen bij een supermarkt waarvan de eigenaar lokaal betrokken en verantwoord onderneemt.”

Van de ruim 4400 supermarkten in Nederland wordt 42 procent gerund door zelfstandige ondernemers. Zij doen dit als franchisenemers van één van de bekende ketens, maar volledig voor eigen risico. Met Albert Heijn van den Tweel in Nijkerk hebben ruim 240 supermarkten in Nederland het Super Supermarkt Keurmerk. Het SSK is ontwikkeld door brancheorganisatie Vakcentrum Levensmiddelen in samenwerking met kennisorganisatie TNO.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie