Afbeelding
Lionsclub Nijkerk/Mathilde Dusol

Prijzen Nijkerkse Zwerfbingo uitgereikt door de Lionsclub

1 juni 2021 om 17:14 Activiteiten

NIJKERK Speciaal voor de meivakantie organiseerde de Lionsclub een Zwerfbingo. Kinderen werden door middel van een bingokaart gestimuleerd om aan de slag te gaan voor een schone leefomgeving. De Nijkerkse serviceclub heeft alle vinders van de gouden zerfbingoblikjes uitgenodigd voor een ontmoeting in het stadspark. Daar werden de kinderen verrast met een cadeaubon. 

De zwerfbingo is een leuke stimulator om zwerfafval op te ruimen. Dit initiatief bestaat al een langere tijd, maar een Nijkerkse editie was er nog niet. De bingokaarten zijn verspreid via de basisscholen en een aantal winkels. Op de kaart waren verschillende items te vinden die je tegen kunt komen als je aan het afvalruimen bent. 

Een van deze items op de bingokaart was het gouden blikje. Er waren tien blikjes te vinden en bijna allemaal zijn deze gevonden en ingeleverd. De blikjes die niet zijn gevonden zijn door de organisatie opgeruimd. Niet alle vinders waren aanwezig tijdens de overhandiging. Hun prijs wordt thuisbezorgd door de organisatie.

advertentie
advertentie