Afbeelding
Persbureau Midden Nederland

Vriendengroep haalt met bierkratten ruim 1300 euro op voor zieke Irma

22 mei 2021 om 14:18 Mensen

NIJKERK Miquel, Niek, Daan, Aron, Thomas en Noa, een vriendengroep uit Nijkerk, hebben zaterdag een grote inzamelingsactie gehouden voor Stichting Irma’s Missie. Ze zamelden lege kratten bier en lege statiegeldflessen in en leverden die zaterdag in bij de retourette van de Albert Heijn in Nijkerk. De groep vrienden haalde daarmee 1311 euro op. Irma Kremer was tijdens
het inleveren van de kratten zelf ook aanwezig.

Irma heeft MS en een behandeling in Rusland kan uitkomst bieden. Voor deze stamceltransplantatie heeft ze een bedrag van 55.000 euro nodig. Met de inzamelingsactie hoopten Miquel, Niek, Daan, Aron, Thomas en Noa een mooie bijdrage aan dat bedrag te kunnen leveren.

KRATTEN Ondanks het slechte weer ging de inzamelingsactie zaterdag vrolijk door. Rond de middag waren er al rond de 125 kratten ingeleverd, maar daar kwamen er gedurende de dag nog meer bij. De groep kijkt terug op een geslaagde dag. Als passende afsluiter proosten ze met een biertje voor de ingeleverde kratten.

STICHTING De inzameling is een van de acties om het geld voor de behandeling bij elkaar te krijgen. Onlangs werd op het Plein in Nijkerk ook een plantenverkoop gehouden voor de stichting. 

In een interview vertelde Irma een aantal weken geleden zelf meer over haar ziekte en de behandeling waar ze zo naar uitkijkt. Het interview lees je hier

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie