Evelien van der Werff
Evelien van der Werff Evelien van der Werff

Borsten kwijt, baan kwijt, maar wel een fiets en een missie!

18 mei 2021 om 18:34 Lokaal Deel je nieuws

Evelien fietst 1348 kilometer door zon, wind en regen en is 6 weken van huis voor het goede doel.

Evelien van der Werff, ervaringsdeskundig met borstkanker is de schrijfster van twee boeken, “De Routeplanner door de Jungle van Kanker” en “Evelien brengt geluk”. Ook haar populaire podcast ‘Over koetjes en kanker’ mag er zijn.

Evelien fietst langs 75 IPSO inloophuizen om geld in te zamelen. Fiets jij een deel van de route met Evelien mee?

Evelien start dinsdag 25 mei in Zwolle en wordt woensdag 26 mei om 15:00 in het Toon Hermans Huis aan de Regentesselaan 39 in Amersfoort verwacht. Om 16:00 stapt zij weer op de fiets. Wil jij haar op haar tocht vergezellen en meefietsen als zij haar tocht vervolgt? Kom om 15:45 naar het Toon Hermans Huis in Amersfoort.

Zelf zegt zij op haar website: “Er zit een ideeënfabriek in mijn hoofd en die plek bleek, na twee borstkankers, nog zo'n beetje de enige plek te zijn waar alles nog in tact was. De drang om iets moois te creëren, waarmee ik anderen blij kon maken, behield ik gelukkig ook. In 2020 gooide ik het roer om door, na 34 jaar vliegen, mijn baan als stewardess bij de KLM op te zeggen om me volledig te gaan inzetten voor de wereld van kanker.”

Het Toon Hermans Huis in Amersfoort vervult een bovenregionale functie en is het inloophuis  voor mensen met kanker en hun familieleden uit Amersfoort, Leusden, Zeist, Utrecht, Soest, Soesterberg, Nijkerk, Hoevelaken en Barneveld. Naast activiteiten voor volwassenen zijn er meerdere  kindgroepen.

Link naar de sponsorpagina van Evelien van der Werff: https://acties.kwf.nl/fundraisers/evelienwerff

Meer weten over de activiteiten van het Toon Hermans Huis in Amersfoort, stuur een e-mail naar info@thha.nl of bel 033 465 5227

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie