Eigenaar Chris van Beem (rechts): ,,Wij zoeken een handige Harry, Jos, Willem of Anneke die als ervaren afbouwer, timmerman en meewerkend voorman ons team wil versterken.
Eigenaar Chris van Beem (rechts): ,,Wij zoeken een handige Harry, Jos, Willem of Anneke die als ervaren afbouwer, timmerman en meewerkend voorman ons team wil versterken. ARJEN GERRITSMA
Werk in de regio

ATZO-Projects zoekt collega’s: ‘Ben jij die handige Harry?’

28 april 2021 om 13:00 Zakelijk

NIJKERK Van niets iets maken. Creatief bouwen en hier van a tot z een bijdrage aan leveren. Spreekt jou dat aan? Stap dan ook in de wereld van ATZO-Projects, creatieve bouwers. Vanwege de toegenomen vraag zoekt ATZO-Projects een ervaren afbouwer, timmerman en meewerkend voorman. Een gedreven, ervaren doener die bijdraagt aan het maken van sfeer.

ATZO-Projects werkt vooral voor de zakelijke markt. Denk daarbij sfeer- en afbouwprojecten voor de retail, kantooromgevingen, lunch- en loungeruimtes en bijvoorbeeld voor de hotelwereld. Inzet is om een ruimte van het begin tot het eind compleet nieuw in te richten en van de juiste inrichting te voorzien, met als finishing touch de sfeervolle en bijpassende verlichting.

ATZO-Projects is allround. Van de eerste besprekingen, schetsfase, ontwerp, uitvoering tot de feestelijke overhandiging van de sleutel. En minstens zo leuk zijn de ‘specials’. Projecten die vragen om extra creativiteit en ‘omdenken’, om speciale ruimtes een nieuwe look te geven.

CREATIEF Werkzaamheden voor de particuliere markt schuwt het team trouwens ook niet, want juist nu in coronatijd ziet het bedrijf dat mensen woningen/ruimtes willen aanpassen. Als de werkzaamheden en de planning het toelaten, pakken de creatieve bouwers ook uw woon- en werkdroom thuis op.

We werken met oog voor detail en doen altijd ons best de verwachtingen te overtreffen

SCHOUDERS Eigenaar Chris van Beem over de vacature: ,,Wij zoeken een handige Harry, Jos, Willem of Anneke die als ervaren afbouwer, timmerman en meewerkend voorman ons team wil versterken. Vanwege de groeiende vraag naar onze diensten is een extra teamlid meer dan welkom. Je stapt binnen bij een gemoedelijk en collegiaal team, dat samen de schouders onder de klus zet. Maar jij krijgt ruim de gelegenheid om jouw kennis en kunde in te passen.”

TEAMVERBAND Wat is de filosofie van ATZO-Projects? ,,Onze projecten vragen om aandacht en zorg. We werken met oog voor detail en doen altijd ons best de verwachtingen te overtreffen. We zijn trots op wat we realiseren en willen samen met onze klanten blij zijn met de resultaten.”

,,Het is daarom belangrijk dat de nieuwe kracht goed functioneert binnen teamverband. Het leuke is dat geen dag hetzelfde is. Dat komt door de diversiteit aan lopende projecten. Als nieuwe collega werk jij vanaf het begin van de opdracht tot de afronding. Je werkt aan het hele proces mee. Om je werk te doen beschik je over de goede tools. Daar zorgen we voor.”

Heb je interesse? Bel dan met Chris (033-3036532) of stuur een e-mail met je motivatie naar chris@atzoprojects.nl. Meer informatie: www.atzoprojects.nl.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie