Afbeelding
Pixabay

Lions Club steekt Asperges Festival in nieuw jasje met dinerpakketten voor thuis

20 april 2021 om 08:30 Activiteiten

HOEVELAKEN De Lions Club Hoevelaken zou zaterdag 8 mei, de dag vóór Moederdag, traditiegetrouw voor de dertiende keer de verkoop organiseren van de Hollandse Witte Asperge voor het goede doel. Omdat de verkoop niet op traditionele manier door kan gaan vanwege corona, heeft de club een nieuwe manier gevonden: bezorging van een compleet 3-gangen dinerpakket aan huis. 

Vorig jaar kon de traditionele verkoop op De Brink al niet doorgaan wegens corona. Nog een jaar overslaan was geen optie voor de Lions. ,,We moeten kijken naar wat wél kan. Dus bedachten we een nieuwe formule in samenwerking met Hartje Hoevelaken, waarbij men thuis kan genieten van een heerlijk aspergediner,” aldus Ineke Sinnema, president van Lions Hoevelaken. Binnen een paar weken stond alles in de startblokken om iedereen te kunnen laten genieten van het witte goud. En bij een nieuwe aanpak hoort ook een nieuwe naam: Lions Asperge Diner.

DINERPAKKET Liefhebbers kunnen dit jaar online een compleet 3-gangen dinerpakket voor twee personen bestellen op www.lionsaspergediner.nl. Het pakket kost 33 euro. Het is ook mogelijk een bijpassende fles wijn te bestellen voor 7 euro. Het pakket wordt in een gekoelde box thuis afgeleverd op zaterdag 8 mei. Een bestelling doorgeven kan tot en met dinsdag 4 mei via de genoemde website. ,,De leden van Lions Hoevelaken zullen zelf de 150 pakketten bezorgen in Hoevelaken en omgeving, maken we gelijk een gezellig praatje op afstand,” vertelt clublid Victor Schippers.

BLITS Dit jaar komt de netto-opbrengst ten goede aan Jongerencentrum Blits in Hoevelaken. De doelstelling van Blits is invulling te geven aan het jeugd- en jongerenwerk in Hoevelaken. Dit doen zij door de jeugd en jongeren in de leeftijd van 10 t/m 18 jaar gelegenheid en activiteiten te bieden om zich verder te ontwikkelen. 

De inhoud van het dinerpakket ziet er als volgt uit: 


Foto: Lions Club Hoevelaken

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie