Afbeelding
Harry Koelewijn

Vernieuwde kringloopwinkel Goed Bezig weer gedeeltelijk open

12 maart 2021 om 16:30 Maatschappelijk

NIJKERK Kringloopwinkel Goed Bezig is sinds deze week weer gedeeltelijk geopend, van dinsdag tot en met vrijdag. Afgelopen maanden zijn cliënten, vrijwilligers en begeleiders druk bezig geweest met het opnieuw schilderen en inrichten van de winkel. 

Zo is bijvoorbeeld het Nijkerkse plantenhoekje ontstaan waar mensen voor een klein bedrag een plantje/stekje kunnen kopen. Ook is er een cadeauhoek gecreëerd, waar producten worden verkocht die door cliënten worden gemaakt, maar ook spullen die worden ingekocht van andere bedrijven. Momenteel worden er stadsposters, producten van gerecyclede lp’s en wandklokken verkocht. Daarnaast is de verkoop van goede gesorteerde kleding, boeken, speelgoed, Lp’s, CD’s en verlichting gewoon gebleven. 

WERKPLEKKEN Bij Goed Bezig wordt achter de schermen op verschillende werkplekken hard gewerkt. Zo wordt er elektronica getest, apparaten gedemonteerd, nieuwe lampen gemaakt, is er een naaiafdeling, een kaarsen- en zeepmakerij, een hout-metaalwerkplaats en een schilderafdeling. Alles wat daar vermaakt en gemaakt wordt, is in de winkel weer te koop.

Goed Bezig is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Telefonisch een afspraak maken kan via het nummer: 088- 036 9374.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie