Karin Cramer en Agatha Kleis namens het Ronald McDonald Huis Utrecht en Henk van Dam de voorzitter van de Business Breakfast Club
Karin Cramer en Agatha Kleis namens het Ronald McDonald Huis Utrecht en Henk van Dam de voorzitter van de Business Breakfast Club Henry Hamstra

Flinke opbrengst eerste jaar Business Breakfast Club

13 februari 2021 om 13:18 Overig

NIJKERK Agatha Kleis, manager Ronald McDonald Huis Utrecht, heeft vrijdag een cheque ontvangen uit handen van Henk van Dam, voorzitter van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Amersfoort – De Laak waar Nijkerk ook deel vanuit maakt. De netwerkclub heeft 5445 euro opgeleverd voor Ronald McDonald Huis Utrecht. Met dat bedrag kan er worden voorzien in 90 overnachtingen voor de gezinnen in het Ronald McDonald Huis. 

In Ronald McDonald Huis Utrecht logeren ouders, broertjes en zusjes van ernstig zieke kinderen die zijn opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis of het Prinses Máxima Centrum. Hier zijn ze dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Om een verhaaltje voor te lezen, om een nachtzoen te geven of voor het moment dat elke seconde telt. ,,Wij zijn dan ook ontzettend dankbaar dat de leden van Business Breakfast Club Amersfoort – De Laak hieraan bijdragen’’, aldus Kleis. 

Aangezien fysieke netwerkbijeenkomsten op dit moment niet mogelijk zijn, werd de cheque, en petit comité, overhandigd op de mooiste Kerktoren van Nederland in Nijkerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie