Astrid van Schaik samen met Gert Bezembinder en Rien Haverlag.
Astrid van Schaik samen met Gert Bezembinder en Rien Haverlag. Stichting Gelukkig Ouder Worden

Stichting Gelukkig Ouder Worden bekroont twee vrijwilligers met Geluksawards

29 januari 2021 om 16:22 Maatschappelijk

NIJKERK Astrid van Schaik, Voorzitter van Stichting Gelukkig Ouder Worden, heeft vrijdag twee Geluksawards uitgereikt aan Gert Bezembinder en Rien Haverlag.

Bezembinder en Haverlag zijn samen verantwoordelijk geweest voor het opzetten van ouderenvervoer door vrijwilligers bij het UVV in Nijkerk. Op het hoogtepunt van het werk bestond het team uit zestig vrijwilligers. Er was een boodschappendienst en ouderen werden naar de dagbesteding heen en weer gebracht. Inmiddels is de vervoersdienst overgedragen aan de Stichting Gelukkig Ouder Worden en rijden er dagelijks acht bussen waarmee dagelijks in totaal vijftig bezoekers worden vervoerd. 

,,Door al het werk dat Rien en Gert in Nijkerk hebben verricht, hebben zij een enorme bijdrage geleverd aan het bevorderen van geluk van ouderen in Nijkerk. En nu doen zij dat zowel in Nijkerk als in Putten met de Gelukskoeriers van Gelukkig Ouder Worden. Daarom is de stichting dan ook van mening dat het zeer gepast is om deze heren een Geluksaward uit te reiken”, aldus de stichting.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie