Afbeelding
Nijkerk Sportief en Gezond

Buurtsportcoaches houden Nijkerkers in beweging met wandelchallenge

27 januari 2021 om 13:43 Activiteiten

NIJKERK Door de coronamaatregelen gaan veel activiteiten rondom sport- en bewegen momenteel niet door. Om er toch voor de zorgen dat de inwoners van de gemeente Nijkerk voldoende aan beweging toekomen, hebben de de buurtsportcoaches van Nijkerk Sportief en Gezond iets bedacht. Een nieuwe challenge voor jong en oud, namelijk de wandelfiguren challenge.

De buurtcoaches leggen de challenge verder uit: ,,Verzin een zo origineel mogelijke route/figuur binnen de gemeente Nijkerk en ga vervolgens dit figuur wandelen, hardlopen of fietsen met de Strava app. Je kunt via Strava bijhouden hoeveel kilometer je gelopen of gefietst hebt en de route die afgelegd is. Als je goed je best doet, kunnen er hele leuke en originele figuren uitkomen. Kortom, daag zoveel mogelijk mensen uit om mee te doen met deze challenge.”

WINACTIE Alle kinderen van 4 tot 14 jaar die meedoen maken kans op een  prijs, namelijk een FitBITActivity tracker (horloge t.w.v. €80). ,,Om kans te maken op onze winactie moet je het volgende doen: Stuur jouw originele route op naar info@nijkerksportiefengezond.nl met als onderwerp #wandelfigurenchallenge voor eind februari 2021. Stuur jouw route mee als bijlage en vergeet je naam, adres, leeftijd en school niet te vermelden.” 

Nijkerk Sportief en Gezond zal komende maand zoveel mogelijk routes delen op hun kanalen.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie